Algemene voorwaarden:

Download algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden.

Voor alle producten die u bij ons heeft gewonnen via de veiling of heeft gekocht via de shop, gaat u met ons een wettelijke koopovereenkomst aan.
Dit houdt in dat u de producten ook werkelijk dient af te nemen.


De betaling van de gewonnen en/of gekochte producten dient binnen een termijn van 10 dagen betaald te worden ingaande de datum van de gewonnen en/of bestelde producten.


Blijft u dan nog in gebreke, zijn wij genoodzaakt het openstaande factuurbedrag over te dragen aan ons incassobureau waarmee wij samenwerken.


Bent u niet tevreden met het geleverde product, dan dient u dit direct, via mail, aan ons kenbaar te maken en het product, na goedkeuring van ons, binnen 7 dagen onbeschadigd en in de originele verpakking aan ons te retourneren. Binnen 30 dagen na ontvangst van het product krijgt u het factuurbedrag teruggestort.

De kosten voor het terugzenden van het artikel zijn voor rekening van de consumentkoper.

Voor het met opzet geplaatste nepbestellingen bent u volgens de wet in overtreding en zullen wij de door ons gemaakte kosten op u verhalen.


Helto zal de gegevens van haar kopers uitsluitend gebruiken voor de verwerking van de transacties en levering van de bestelde producten.

De meeste producten zijn op voorraad en worden binnen 2 á 5 werkdagen bij u bezorgd. Mocht het langer duren dan de aangegeven leveringstermijn dan nemen wij contact met u op over de precieze leverdatum.